sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kevät tulee

Ihanat tuparit takana. On hyvä pitää tuparit siinä vaiheessa, kun on asuttu asunnossa jo 6kk ja seuraava koti on hankittu. Muutto sinne (toivottavasti) seuraavan 6kk aikana. Puolivälituparit. Uusi termi tälle juhlalle. Oli ihana nähdä hyviä ystäviä ja uusia tuttavuuksia. Omat koti saa tällaisten kekkereiden jälkeen ihan uuden merkityksen ja arvon, kun ulkopuoliset ”arvioivat” sitä ääneen. Muistuu taas mieleen, miksi tämä oma koti on aika ihana. Ei tästä malttais luopua, mutta kaikki hyvä kestää aikansa.

Nyt parvekekausi on korkattu ja sitä koristaa uudet kauniit kukkaset. En ole koskaan elämässäni hankkinut omaan kotiini parvekekukkia ja ystävät pelastivat tälläkin kerralla: ei tarvitse tänäkään vuonna tehdä sitä. Tosin se taitanee riippua viherpeukalostani. Voi olla, että pitää salaa käydä täydentämässä kukkatarhaani kesän aikana.

Kaksi nykyistä teekkaria toivat meille wappulaatikon. Sieltä löytyy kaikki se, mitä ko. juhlana tarvitsee. Ihana survival kit, joka tulee kyllä käyttöön!

Mutta kaikkea ihanaa tuli ja tärkeintä oli nähdä hyviä ystäviä. Oli mukava juoruilla kevään tulosta ja tulevasta kesästä. Ja aavistan jo nyt, että kesästä tulee hieno. Erilainen kun edellisestä, mutta hieno silti. Läheisiä ihmisiä, hyviä hetkiä, auringon säteitä, pitkiä iltoja ja naurua. Sitä odotellessa. Ihanaa, että kevät tulee.

2 kommenttia:

Kaarina kirjoitti...

Kiitos vielä isäntäväelle! Mahtiparveke tuli tarkastettua ja hyvin viihdyttiin. :) Nyt vain se lautapeli-ilta pystyyn!

Naksu kirjoitti...

Todellakin, lautapeli-ilta pitää järjestää!