perjantai 16. tammikuuta 2009

Nahkahousut


Ensimmäinen viikko asiakkaiden kanssa on sujunut hyvin vanhetessa- synttäreitä vietettiin eilen mukavissa tunnelmissa. Päivä meni rinteessä opastaen Saalbachin kollegaa alppihiihdon maailmancupin kisarinteiden tuntumassa. Upeita mäkiä ja totesin moneen kertaan, että tällä tavalla voisin vanheta vaikka joka vuosi.

Illastin komeassa miesseurassa oman ja naapurikohteen kollegan kanssa maukkaan ruoan ja hyvän viinin merkeissä. Illan kruunasi olohuoneemme, eli eräs kylän baareista, jossa on aina miellyttävä tunnelma. Ei ollenkaan harmittanut, että piti vanheta juuri eilen.


Asiakastyö tosiaan alkoi sunnuntaina, kun lensin Suomen pikavisiittini päätteeksi takaisin Itävaltaan. Parikymmentä innokasta lomalaista on ollut vieraanamme melkein viikon ajan ja kaikki on mennyt oikein mukavasti. Aurinkoa, hieman uutta lunta taivaalta ja mukavia hetkiä erilaisissa tapaamisissa on riittänyt. Kyllä tämä on mukavaa, kun saa tehdä tällaista työtä. Olen etuoikeutettu. Ja tiedän sen.


Ikääntymisen myötä pitää muistaa palkita sitä maailman parasta seuraa elämässään, eli omaa itseäni. Ja eilisen juhlapäivän kunniaksi repäisin ja ostin elämäni ensimmäiset nahkahousut. Mikä olisikaan sopivampi muisto Itävallan ajasta kuin aidot paikalliset nahkahousut? No nyt olen sellaisten omistaja. Aina kun katson tuossa tuolin selkänojalla olevia housujani, hymyilen ja tajuan olevani hienojen nahkahousujen omistaja. Varmasti tulette näkemään housut päälläni useasti, varsinkin jos tulette vierailemaan täällä luonani. Ne on niin hienot!!


Mutta näissä nahkahousuisissa tunnelmissa jatkan eloani täällä Itävallassa ja huomenna fiilistelen naisten alppihiihdon maailmancupin superkombin vauhdissa.

Ei kommentteja: