lauantai 18. lokakuuta 2008

Pitkään itänyt unelma, joka vihdoinkin toteutuu!

Vähän jänskättää. Pitää myöntää. Matka kohti tuntematonta alkaa huomenna aamulla. Henkisesti se alkoi jo tänään, kun piti hoitaa kaikenlaisia käytännönjuttuja. Käydä vakuutusyhtiössä, kirjastossa (jossa huomasin, että kirjastokortti on jo pakattu jonnekin muualle kun lompakkoon, sori kirjapiiriläiset), kaupassa ja lounastamassa ex-kollegan kanssa. Mukaan tuli hankittua kaikkea pientä, jonka määrän tuoma katastrofin laajuus selvisi vasta nyt, kun pitäisi pakata. Toimin aikuismaisesti ja poistuin paikalta. Jos vaikka tavarat itse löytäisivät itse laukkuunsa. Samanlainen tunne kun koulussa edellisenä iltana ennen koetta huomatessaan, että ei ole lukenut kokeeseen. Silloinhan ainoa keino on laittaa kirja tyynyn alle ja toivoa tiedon siirtymistä aivoihin. No totta, en uskonut tuohon tekniikkaan silloinkaan, niin miksi uskoisin nyt? Eli niskasta kiinni, tavarat ulos laukuista, karsinta ja uudelleen pakkaus. Tuli mieleen, että tarvitaanko matkalla neljää vyötä, 8 paria kenkiä ja 22 t-paitaa? Ei ehkä. Tai toivotaan, että ei, koska nyt niitä kaikkia ei ole laukuissa mukana.

Mutta uskoisin, että kaikki tarpeellinen on mukana. Rohkeus, perheen ja hyvien ystävien tuki ja luotettava työnantaja. Eilen illalla hyvät ystävät teekkarit olivat koonneet kasaan porukan ihania tyttöjä ja yhden mystery manin ja vietettiin oikein hilpsakka ilta kerrassaan. Kiitos, kumarrus ja hymy (koska siitä mut muistetaan), nyt olen valmis matkalle aurinkoon.

Kone kohti Teneriffaa lähtee siis huomenna aamulla. Matkaan lähtee 219 turrea ja minä. How cool is that? Awesome :o) Kentältä pitää vielä löytää vaatelähetys ja lentoliput, sitten voi asettua muiden kanssa kilometrin mittaiseen jonoon. Voihan olla, että jos ei jonota, koneeseen ei mahdu. Tai niin ainakin oululaiset taitava luulla (hih, anteeksi jo etukäteen p-suomalaiset). Lentokentällä tunnelma on aina niin samanlainen. On lähtijöitä, sitten on palaavia ja heitä vastassa olevia. Tunnelma on joka tapauksessa erityinen. Odotan jo pelkästään sitä ihan innolla.

Lähtö lähestyy, MIELETÖNTÄ!!! All my bags are packed, I’m ready to go.

Ei kommentteja: